Irena, Helena, Alice
Irena
Říkala mi Irena,
že ji trápí migréna,
no ale prý šíleně.
Tady se nic dělat nedá,
dneska už mi asi nedá,
půjdu radši k Heleně.
Helena
Dívám se, že Helena
je úplně zelená,
bodejť, když jí brokolici.
Má zelenou hlavu, hruď,
na sex mě zas přešla chuť,
půjdu radši za Alicí.
Alice
Dobře rostlá Alice
vzrušuje mě nejvíce,
dneska ale není sama.
Takže tady taky nic,
sakra hergot do prčic,
půjdu radši na frťana.
Přečteno 466x
Tipy 33
Poslední tipující: divoska_jaja, Alan Black, Kacka L2, Špáďa, 6thSun, Jenda P., t3st, sýc, okapovaroura, Dessinateur, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)