Smutné stání
Sám uléhám ve své lože,
jsem přec ještě panic,
ráno vstávám-ach můj Bože-,
se mnou jeden navíc.
Chtěl mi život osladit,
připadám si jako kat,
když mu musím prozradit,
že tu není o co stát.
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)