hovínko
Šel chlapeček s taťkou ven
užít si ten krásný den
a najednou bác
kluk sebou na zem plác
Ručičky i kolínka
pokrývají hovínka
Taťka zrudnul vzteky
všude hnědé fleky
chtěl jsem jahodovej kopeček
pláče ten můj chlapeček
čím teď utřu mého kluka
voda nikde jen má ruka
A těch lidí
co to vidí
Šel chlapeček s taťkou ven
užít si ten krásný den
a spadli rovnou-a těch pejsků všude
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)