Šílená
Anotace: jen pro otrlé,,spíše pro všechny místní kritiky
Metal jsem výkaly z oken svého bytu,
po kolemdoucích lidech a v tváři cítil paprsky slunce.
To bylo nadávek a sprostého křiku
když zasáhl jsem nic netušící chodce.
Bylo mi zcela jedno kdo jde kolem,
zda malé dítě, či přenádherná žena.
Na každého házel jsem hrsti plné hoven
a smál se když byla oběť zasažena.
Pod oknem lidí čilý ruch
všude jen hovna a strašný puch.
I přes nadávky metám jak šílený dál,
jenom se směju, jsem hoven král.
Potom mě odvezla nádherná sanitka,
strašně jsem pokousal doktora, dobytka.
Dostal jsem injekci, kazajku a plenu,
v malinké místnosti, bez oken zhynu.
Přečteno 460x
Tipy 12
Poslední tipující: semtrpajzlik, jiljovský, vinci, NikitaNikaT., igniss, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)