Přirození
Hle, co mi to z plavek
na světlo čouhá?
Podivná bestie, silná a dlouhá.
U kořene silně chlupatá,
pevná jak násady lopata.
Co mám teď dělat?
Mám tu bestii skrýti?
Nebo nahý běhat,
když slunce tak svítí?
Okolní muži všichni mi závidí,
takové přirození, se jen tak nevidí.
K zemi se ženy klátí a křiří, "Och"
To není lidské, čím mává je ten hoch.
Dívky mě líbali, to bylo pus
divné je co dokáže salámu kus.
Přečteno 568x
Tipy 17
Poslední tipující: Lorraine, Ashita Abigor, Psavec, vinci, Myrja, zzlatý, Holis, Veru, Květka Š., igniss, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)