Pohybem ku zdraví
Anotace: a trvalé invaliditě.
I když mám na zádech pár křížků, tak jsem přeci jura.
Tak co bych doma seděl jako balík
a proto za sportem hurá.
No sto pade přeci není žádný cvalík.
Už stojím na startovní čáře a začíná běh.
Sílou parního stroje dávám do pohybu kila.
Jenže už za první zatáčkou jsem málem zdech!
Tak promiň a s bohem má milá!
Nějaký dobrý člověk s hamburgerem mi první pomoc dal
a z taxíku jsem potom lez.
Ještě doma jsem mu vroucně děkoval.
a v duchu přísahal: „Promiň má milá, už ani krok bez ...
... tebe má milá ledničko.“
Komentáře (1)
Komentujících (1)