Velbloudí kamarád
Anotace: Zvířata si pamatují...
Lítostí se velbloud moří,
smutně šlape pouštní prach
V jeho srdci touha hoří,
moc mu chybí starý brach
Není tu, ach zase není,
copak Psavec zapomněl
Snad se jeho láska mění,
že si vůbec nevzpomněl
Náhle ale celý strnul,
potom silně zavětřil
K hotelu se rychle hrnul,
svému čichu uvěřil
Setkání vám bylo vřelé,
jak se s Psavcem vítali
Zas se sešli dva přátelé,
všichni jim moc tleskali
Přečteno 476x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Inge, Marco, zzlatý, maena, jita.1965, saddova, Holis, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)