ST! pěkné dílko, usmívám se ... mno to víš, když příroda volá ... Tobě se třebas ženich nelíbí, ale zdá se, že pro ni to byl zrovna ten pravý :o))
13.09.2008 22:00:00 | NikitaNikaT.
...ST,ale za moc srandovní ji nepokládám,má dostatek hloubky k hlubokému zamyšlení(že je srandovní jsem zjistil až podle zařazení do sekce)
13.09.2008 10:32:00 | WAYWARD
Mohlo to být lepší, ale tohle je ještě fajn, na típeček akorát ;-)
Obyčejný vořech nikdy, jedině ušlechtilý šlechtic..tak ještěže to neplatí nutně i u lidí, šel bych se zahrabat :-D
12.09.2008 20:37:00 | Chancer
psavecku feny, ( jako baby) jsou mrsky...:-)
co se tyce basenky , tak ti uprimne rikam, ze si myslim,ze umis lepe..i tohle bys poskladal lepe, kdybys chtel ;-)
12.09.2008 20:08:00 | saddova