Vědecká
Anotace: Inu, věda, to je život.
Miloval jistý astrofyzik
kurvu - za tři rumy
a ač si byl vědom rizik,
dělal to bez gumy.
Pak promluvil ve vášně víru
a učeně zněl jeho slang,
"Toť příčina vzniku vesmíru,
veliký třesk, Big - bang".
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Adept
Komentáře (1)
Komentujících (1)