Dvě z pověstí
Anotace: Něco z jiného soudku.
Baba Jaga
Lítá Jaga na koštěti,
po kraji se prohání,
neposlušné sbírá děti,
pak je peče k snídani.
Tohle je lež milí braši,
přišla já jsem o zuby,
uvařím si mléčnou kaši,
maso nedám do huby.
Lesní žínky pomlouvají,
starou, hodnou Jagušku,
na nervy mi dlouho hrají,
asi jim dám přes dršku.
Předělaný upír
Starý hrad kdes na pomezí,
ve sklepení truhly leží.
Dělané jsou na míru,
pro rodinu upírů.
Sotva otec upír vstane,
hned má jídlo nachystané.
Místo krve skleničku,
Bikaveru lahvičku.
A tak místo krevní banky,
vylupuje s vínem stánky.
Jenom to vínko mešní,
on stále ještě nesmí.
Přečteno 492x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kryndy, labuť, Iva Borecká, drahý, Ammazonic, malá a šikovná, Inge, WhiteSkull, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)