O rumu
Anotace: Chybí tu kategorie "alkohol".
Jazyk se potí a já s ním,
už je to dlouho, tak snad smím,
napít se zhloubky do sytosti,
odpočinout si od starostí,
zapálit oheň v krku, jiskru v oku,
stačí jen jeden či třicet pět loků,
a idyla je hotova.
Díky, rudý ďáble z Božkova.
Přečteno 658x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, semtrpajzlik, jedam, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)