Amorek
Přiletěl k nám na dvorek
bůžek lásky - Amorek
měl v ruce luk a v toulci šípy
střelil na mě z poza lípy
moje srdce naskrz proklál
vůbec na nic se mě neptal
dívku co jsem neměl rád
musím chtě nechtě milovat.
Moje pomsta krutá byla
divákům krev hrůzou stydla
za to že mi zničil život
zlámal jsem mu obě křídla.
Přečteno 514x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, Bůchví..., Egretta, Květka Š., SZN
Komentáře (4)
Komentujících (4)