Hledání
Anotace: Co nenajdeš - to si kup(nebo ukradni).
Nejse se svým životem spokojen
jako slimák se plazím pokojem
hladově pátrám po smyslu svého bytí
z toho co nacházím je mi zatím jen k blití.
Přesto dál hledám jako pes svou kost
i když mou hlavou hryže pochybnost
že zatímco se marně pachtím
tak se sám sobě navždy ztratím.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)