Tunguzský meteořiť
Anotace: Nová (a pravdivá) teorie o pádu Tunguzského meteoritu
"Petře, Péťo, pojď si hrát,
neboj, dnes se nechci rvát."
"Co to tedy, Bože, bude,
přeplavem snad moře Rudé?"
"Kdepak, Péťo, zrána bazén,
budem prdět z Nebe na Zem."
Svorně gatě popustili,
vpřed se lehce naklonili,
prdli si, potom se smáli...
...a nad Tunguzkou ohně vzplály!
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: abcabcabc
Komentáře (0)