O kávě
Anotace: Pro tentokrát bez rumu.
Ať už je horko nebo zima,
s tebou hned vždycky je mi prima,
ať už je ticho a všem už došel vtip,
s tebou hned vždycky je mi líp,
ať už to je či není chemie,
s tebou hned vždycky líp mi je,
volejte vivat a k tomu 3x sláva,
ať žije černá káva!
Komentáře (0)