Milenecké nesnáze
Anotace: Výpravná báseň o lásce
Odpadky se válejí,
na zemi ve slepenci,
v ten čas, kdy se v aleji,
procházejí milenci.
Milenci si rozčvachtají,
v odpadkách své boty,
z lásky potom zůstanou jim,
jen v lednici šproty.
Přečteno 845x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Lovecká, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)