tohle je opravdu dobrý. Jenom pozor na to, že některé sny se časem vyplní.
Snad bych ještě opravil:
a tan druhý- a ten druhý
Moc hezké čtení děkuju...
23.09.2008 22:36:00 | piťura
Úsměv na mé tváři, často se rozzáří,
přečtu-li si Waywarda.
Je s ním mnohdy velká sranda
a vy ostatní? Jste správná modrá banda!
:-))
23.09.2008 22:07:00 | poustevník Jirka
Jo, já taky :-)
Copak, siorak se nám povyrazil?
23.09.2008 21:51:00 | Chancer