LÁHEV KRABICOVÉHO VÍNA
Anotace: ...nenáročná pro odlehčení.
.
Koupil jsem flašku
krabicového vína,
zažil jsem frašku,
to vám byla psina.
Sousedka naproti
taky jednu měla,
nebyla proti,
tak se mnou pila.
Přišel její starý
chvíli ji hledal,
pak už byl ožralý,
tak jenom vzlykal.
Prý jak ji potkal
vůbec snad nepila,
jenom ty krabice,
po každém vylila.
Potom když odcházel
dal jsem mu jednu,
hrozně mi děkoval,
zítra mu ji vezmu.
Od sousedky...
.
Přečteno 550x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tacca, LauraKošinová, Myrja, Bíša, labuť, Kyle, Jahodová kopretina, Květka Š., Belmon, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)