Prdni si
Prdni si
mžikem se ti uleví
jsi tu sám tak prdni si
nikdo se to nedoví
Tady je to dovoleno
tak prď si třeba celý den
a až tu bude zaprděno
vylez a běž prdět ven.
Přečteno 656x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek, Poetický Ďábel
Komentáře (1)
Komentujících (1)