Hřbitovní pro domali
Anotace: smutná báseň o osudu ovcí
Jedna ovce tralala,
na hrob se vydělala,
druhá ovce za ní,
udělá to samý,
přijde hrobník,
vezme kámen,
v tu ránu je s nimi ámen!
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Viva La Roma
Komentáře (1)
Komentujících (1)