Prostě LITER
Byla jedna bába ,dědek starý..
Pro večery dlouhé
na Liter se dali.
Četli všechno
lásku, život, jiná dílka...
Na to se ta Věc přihodila
Jednou , při společném čtení
se dědovi náhle skráně mění ..tmavnou,
vrásky mizí ,brada pevní ..
Z dědka v muže zpět se mění.
Prostě příval krve toku
k tomu opět jiskra v oku ...
Způsobeno vilným čtením ..?
Na LITERU vyvěšeným ..?
Bába dědka , pardon
Muže pozoruje
a taktéž jí krev zaplňuje
Vrásky mizí , prsa rostou ..
a klín vlhký , že by rosou ?
Při čtení těchto Literu řádek
v zpátek vrátili se dobu
kdy navzájem tvrdili si shodu
/těla , duše , milování ../
Při postupném umírání ..
/těla , duše /
zapoměli milování
a namísto života
sžírala je samota.
Nebýt Liter , byla by to škoda..
Mezi dědkem ,babkou - PARDON
MUŽEM,ŽENOU
nebyla by shoda.
Namísto dvou milujících ..
zralých lidí
Zapšklý byl by tu pár
starých lidí.
Přečteno 530x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Borecká, jita.1965, Lota, Bíša, Psavec, Myrja, Květka Š., Holis, Zahir, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)