Srab
Anotace: Já se musím vždycky smát, když sem musím něco psát.
Bylo by mi asi lépe
kdybych z čistajasna chcípnul
jenomže se smrti bojím
tak jsem aspoň cígo típnul.
Udělalo se mi lépe
stalo se to v okamžiku
špatná nálada je vtahu
vlastně na dně popelníku.
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, Holis, jedam, Bůchví...
Komentáře (1)
Komentujících (1)