...Lív to řekla za mne , dávám ST , jinak nemohu , to bych byl sám proti sobě ...Jirka
07.10.2008 11:28:00 | kavec
krásnej obsah...
mamka taky hrála na housle... ale... prý se to nedalo poslouchat- bodejd, kdyz to bylo z donucení...
na tom, že mě pořád dojíma :) to nic nemění :) chi..
01.10.2008 09:31:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Tak tohle nemá chybu, moc pěkné, zavřal klavír a vzala housle, to bych nečekala, ale oba nástroje mám ráda ... když na to přinde, člověk s nimi umí doslova kouzlit. ST! za milou básenku.
28.09.2008 18:45:00 | NikitaNikaT.