Potíže se spánkem čarodějova učně
Anotace: Krátká slovní hrátka
Před očima houf beránků,
spočítat je to je fuška,
co máš dělat když od spánku
zabraňuje ti světluška.
Tělo po spánku jen baží,
světlo má i stinnou stránku,
jeden rychlý pohyb paží -
světluška má na kahánku...
Tmavou neprůsvitnou schránku...
Přečteno 832x
Tipy 20
Poslední tipující: Judita, jitka.svobodova, Kyle, Marfuša, Manon.H, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, Isobel, j.c., hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)