Lenka I
V hlavě chovám myšlenku
jedinou,
myslím totiž na Lenku,
ne na jinou.
Je to však dosti zvláštní
a tím spíš,
že tou mou velkou vášní,
je malá myš.
Krmím já jí mišpulí
s tvarohem,
oči na mě myš kulí
za rohem.
Dbám já ať teplo má
na seně,
myš v očích světlo má
zasněné.
Za všechnu péči se mi
odvděčí,
když ji spatří má žena,
zaječí.
A tak ať venku klidně
mrzne, leje
myšlenka na myš Lenku
v srdci hřeje.
Přečteno 445x
Tipy 17
Poslední tipující: mamina, Isobel, poustevník Jirka, Psavec, Myrja, Holis, NikitaNikaT., Iva Borecká, hanele m., Jenda P., ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)