Pejsek
Anotace: Větší pejsek více dokáže, že by za to mohla míra kuráže?
Doma chrápu s jezevčíkem,
kolií a vlčákem,
jen je jejich škarozvykem,
míti trable s močákem.
Zítra kouknu po vořechu,
tahle rasa méně močí,
kdo chce koupel na pelechu,
inu, nechť se ještě smočí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)