Z Kolína a máš rád bílé víno? Výborně, zdravím tě ze Znojma. Ovšem k dílu - je to vtipný. Povedený.
27.06.2006 12:21:00 | weitinger
Až zkončí vyvolení, vypnou se kamery ve studiu a uplyne týden, tak po vile bude bloudit Kačenka se slovy "Je tady někdo? Neposlali byste mi trošku jídla? Já mám hlad."
15.09.2005 21:29:00 | Silvie
Až zkončí vyvolení, vypnou se kamery ve studiu a uplyne týden, tak po vile bude bloudit Kačenka se slovy "Je tady nškdo? Neposlali byste mi trošku jídla? Já mám hlad."
15.09.2005 21:28:00 | Silvie
Bohužel vážení, nemohu posoudit. Po shlédnutí deseti minut jsem usnul. To se mi nestává u programů, co mi baví. (Naposledy jsem u filmu usnul před třemi lety a to byl Pán prstenu).
30.08.2005 18:32:00 | hauskaa