Naše batole
Když jsi se narodila,
malinká jsi byla...
Teď už je z tebe slečna batolící,
s úsvěvem a pláčem střídajících se na lících...
Už je z tebe človíček,
co nechce chodit na nočníček...
Plenky ty tě baví
a když říkáš EE,
tak už to nic nezastaví...
Čas s tebou letí tryskem,
ale s tím největším ziskem
Rosteš nám před očima,
to je to,
co nás hodně dojímá
Vždyť nedávno ses narodila
a tak malinká jsi byla...
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: sondulacek, NikitaNikaT., Holis, el viento, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)