Zkouška
Anotace: ...udělal ji... :)
Náš taťka dneska skádá zkoušku,
ale tak potichu, potichoučku...
Snad dobře to dopadne a on ji udělá,
na pocit klidu si tím zadělá
Nebude se muset trápit nad knihami,
neb zákony mu do hlavy naskákaly téměř sami
Všichni svatí u něj stáli,
když otázky mu pokládali...
Nebylo mu vůbec dobře,
neb neučil se příliš bodře...
Z toho plyne poučení:
Že času na učení není nikdy dost,
zkouška přijde dřív,
nežli Bibi zhltne svoji kost...
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)