MALTA
Anotace: ...kdo říká,že je krásná,lže.
*
Doparoma,
zima
sviňa,
že prý se to nerobi,
kupelku fčil
v chatě robim,
enem
se mi nedaři.
Venku slota
pořad chčije
aji vercajk
rezaví,
enem kelňa
vydržela
bo je po mem
dědovi.
Malta něschně,
do pěruna,
tchyňa chce mět
to už dávno
hotove,
že sa konči
na kopčiskách,
su tu zimy fajnove.
V cajku
to tak bude v patek,
to už bude
prosinec,
potem stejně
voda
zmrzne,
to zas bude blbinec.
*
Přečteno 477x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, Myrja, jita.1965, Holis, piťura, Květka Š., hezule, Triffid Kolbe, LauraKošinová, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)