Darina I., II.
Darina I.
Vodil jsem Darinu
po vinicích na Rýnu,
ale byl to nesmysl.
Je to zkrátka
technokratka,
má ráda jen průmysl.
Darina II.
Povídal jsem Darině
o vinicích na Rýně
a to bylo dobré téma.
Ryzlink přímo miluje,
v cisternách ho kupuje,
jinou značku doma nemá.
Přečteno 457x
Tipy 12
Poslední tipující: divoska_jaja, sýc, Holis, Psavec, abcabcabc, Myrja, Inge, 6thSun
Komentáře (0)