Sourozenci
Anotace: Kdo má sourezence, tak zná tu klasickou rivalitu. V takové odlehčené formě:)
Jsou to podivuhodné kalkuly,
sedíme na schodech, hrajeme v kostku.
Tak začneme znovu, od nuly.
Já házím jedna, házím dál
je tam 5,
to hledíš,
tos nečekal.
Ty házíš, jedničku... a trojku.
Smůla hošíčku,...vyhrávám,
Součet byl totiž v šesti.
Ty jsi ale nervák sám,
nevydržíš a dáváš mi pěstí.
Protože jsem malé dítě,
rozbrečím se...
a ty brečíš do tandemu.
Kolem jde strejda
a má z nás obou velkou trému.
Přiběhne k nám maminka
oba řveme, žalujeme.
Směje se nám...chudinka
a odchází buchtu péct,
začneme řvát ještě víc
až slzy začnou prudce téct.
Nikdo si nás nevšímá,
tak přestáváme řvát,
místo toho vrhneme se na sebe
a žačnem se prát.
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Ctěný pán, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, zzlatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)