Anotace: ...nevím,jestli je srandovní,pro mě spíš hororová
Nejsi sama, ani já zubaře nemusím, onehdá jsem tam byla a ještě mě to čeká... chjo. Mysli ale na to, že pak už nebude nic bolest a zasejkc budeš mít pokoj. Ju? :o)
17.10.2008 08:33:00 | NikitaNikaT.
Fakt dobrý,ale já jsem asi divná nebo mám fantastického "PANA ZUBAŘE",chodím k němu ráda.I když taky vrtá,trhá atd...
14.10.2008 17:52:00 | Květka Š.
Také zubařské křeslo zrovna nemusím, ale na druhou stranu, když mě na něm zbaví bolístky, tak jsem ráda.."o)
14.10.2008 13:07:00 | Efiee
:o))...usmála jsem se, ale jenom díky tomu, že mne právě nebolí zuby...jinak trpím stejně :o)
14.10.2008 10:05:00 | labuť