Přijeď do Ústí
pojeď nočním vlakem do Ústí
všechny chmury se tě pustí
hned cestou na nádraží
ve městě Ústí nad Labem
tam si všichni nahrabem
a v blahobytu budem žít
pojeď nočním vlakem do Ústí
všechny chmury se tě pustí
prosím neodmítej mé pozvání
já bych tě chtěl zase vidět
už nemusíš se za mne stydět
tam štěstí mám zvon vyzvání
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, saddova, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)