Poslední let
Anotace: Občas je třeba si zakřičet!
O vrcholu již dlouho sním,
teď jsem na něm a co s tím?
dolů to jde mnohem snáz,
najdu sobě strmý sráz,
odrazím se v jeden ráz,
na dně rokle zlámu vaz.
Však ještě než se poletím,
si z plna hrdla zakřičím
a krutým smíchem zbarvím hlas:
"Z vysoka kálím na Vás".
Komentáře (0)