Usínání
Anotace: Už je to pár let, co jsem jí napsala. Bylo to večer a vyjadřovalo to plně mé myšlenky ...
Když se den mění v noc
tak je to na nás trochu moc
a hledíme se spát.
Brzy ztrácíme sílu
a hlavně sílu k dílu
a ve snech se chcem kolíbat.
Pak vzhlédneme nad sebe
s touhou uvidět nebe …
a uvidíme strop.
Hlava se nám zvrátí,
jak chceme strašně spáti
a jsme z toho trop.
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: Allainila, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)