Anotace: ...poděkování Alence
Mít tetu na vesnici to je prostě třída.
Já ji nemám,
hyml hergot to je ale bída.:o)
06.11.2008 14:24:00 | kouzelníček
Já dostal podobný dárek, kdysi jako dítě. K Vánocům. Byla to taktéž krabice, od žehličky Ety, nádherně zabalená a hlavně, těžká. Tedy - slibná. No, a pak jsem napjatě rozbalil, vlastně až na úplný závěr, a ejhle. On tam fungl nový kartáček na zuby. A závaží - to jsem pak musel vrátit. Od sestřičky jsem to dostal...
:-)
21.10.2008 17:54:00 | abcabcabc