Calvados
Anotace: ...znáte tohle pití? Ne? Tak ho zkuste a ...
Calvados, calvados,
vypiju pět sklenek
a stále nemám dost !
Calvados, calvados,
piju tě ve smutku,
piju tě pro radost.
Calvados, calvados,
ještě sklenku ...
... na jedinečnost !
Splín zažene
a chmůry odplaví,
když stoupne do hlavy -
- Calvados !
Komentáře (0)