:-)
Anotace: trošku se to zvrtlo.. ;-)
na pasece víly
tančí už chvíli
panáček zálibně hledí
ten co na pařezu sedí
nápadů má na tisíc
spoléhá přitom na měsíc
ten, aniž by chtěly
způsobí že zprůsvitněly
škoda té krásy vybledlé
tanečnic od vedle
zajisté byl to sen
po litru rumu zdál se jen
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: jatox, Psavec, labuť, SZN
Komentáře (7)
Komentujících (6)