nesouhlasim s 6th sun, myslim, ze je to srandovni az az, je to skvely, pobavila jsem se a malem jsem si zlamala jazyk...obdivuhodne moc pecek..tolik jsem jich za zivot ( pohromade) nevidela....hmm, péčko...
23.10.2008 09:23:00 | saddova
Byl tady náběh na fakt 'srandovní' báseň, chtělo to ale líp vypointovat. I tak ale tipson!
23.10.2008 09:17:00 | 6thSun