Maratonec
Anotace: Běž,dokud máš kam.
Hledám smysl života,
temnou nocí běžím,
odkud a kam
stále prchám?
to vám povím stěží.
Hledám smysl života,
tak rád bych ho znal,
sotva někde zastavím,
hned zas běžím dál.
A co když ho někde minu,
nebudu sobě klásti vinu
a nepromarním svůj shon,
ve slávu proměním tu dřinu,
vyhraji aspoň maraton.
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, strašidýlko-střapatý, sioned
Komentáře (2)
Komentujících (2)