O mravenečkovi
Anotace: zase jedna starší... pro děti... :o)
Mraveneček chytil klíště,
ví to celý mraveniště...
Všem to přijde děsně krutý,
že má k noze přisáknutý
takovýhle hrozný zvíře
a tak každej v dobrý víře
hledá užitečnou radu,
jak ho dostat z toho srabu...
Doktor vytáh moudrou knihu,
zkoumá předky, naložený v lihu...
Heuréka! Na mou věru,
měli bysme proti směru
hodinový ručičky -
zařve náhle od knížky -
zkusit klíště otočit,
mraveneček měl by klid...
Neřekla však kniha moudrá,
ani ničí vzpomínky,
kde by měli v mraveništi
sehnat ňáký hodinky...
Přečteno 539x
Tipy 7
Poslední tipující: zvířenka, Myrja, kleopatra.sedma, Květka Š., Dott
Komentáře (2)
Komentujících (2)