Anotace: Zub bolavý já chtěl brát hákem, leč chybička se vloudila, já opíjel ho tuzemákem, on střízliv dál a zpit snad já! Když nejlepší člověkův přítel snad trochu zbystřil smysly mé, bláhový snílek, krásy ctitel, tu naťukal pak verše své...
Labuť:
Za nabídku tuzemáku
děkuji Ti, milý ptáku,
ale jak mine den po dni
i já jsem spíš jaksi vodní!
A pít jenom tuzemáček,
příliš potentní bych byl,
/což tu nedomyslel ptáček!/,
a liter bych zahltil!
Takhle já jen čas od času
trávu inspirace spasu,
k radosti starců i floutků
pokaždé z jiného soudku
verše svoje načínám,
k potěše dívek i dam...;o)))
22.02.2009 13:42:00 | Kozoroh 1
Labuť:
Za nabídku tuzemáku
děkuji Ti, milý ptáku,
ale jak mine den po dni
i já jsem spíš jaksi vodní!
A pít jenom tuzemáček,
příliš potentní bych byl,
/což tu nedomyslel ptáček!/,
a liter bych zahltil!
Takhle já jen čas od času
trávu inspirace spasu,
k radosti starců i floutků
pokaždé z jiného soudku
verše svoje načínám,
k potěše dívek i dam...;o)))
22.02.2009 13:42:00 | Kozoroh 1
Milí přátelé kritici! Jsem potěšen vašimi ohlasy a zvláště mne dojala nabídka labutě, která chce obětovat celou bednu tuzemáku na oltář mé další tvorby. Rád bych všechny ubezpečil, že nemám problém s alkoholem a má tvorba není podmíněna jeho konzumací! To vše byla jen jakási humorná nadsázka pro vaše pobavení, faktem zůstalo jen cílené zalití torza posledního ulomeného zubu zdobícího moji mandibulu, /na kterém už asi korunka držet nebude!/ a dvě poslední básně vzniklé za nočního bdění, kdy jsem listoval ve druhém dílu knihy Hity do 3.tisíciletí, broukal si své oblíbence a nechal se inspirovat i mně neznámými texty, k nimž jsem ani neznal melodii! Počítám, že i poslední hryzálek teď půjde ven jako v poslední době i jeho bratříčci a čeká mne vyhlídka na elegantní "klapačku" na pokladnu nebo, budu-li v balíku, drahé implantáty zavrtané přímo do dásně.../Ale prý to nebolí jako samotné trhání!/ Ale některé věci už nezměním, tak se z nich snažím s humorem sobě vlastním něco vytěžit.A jsem rád, když to někoho pobaví...;o)
31.10.2008 11:46:00 | Kozoroh 1
Je zbytečné trpět na zubařském křesle,když takhle krásně to léčíš...
30.10.2008 13:16:00 | sondulacek
...hele, prozraď kam Ti mám poslat další bednu tuzemáku :o))...
---------------------------
Tuzemákem otupen
mysl kouzlí..
To je sen..:o))
30.10.2008 11:46:00 | labuť