Pozor na pozvánky
Anotace: Reakce na básničku Pozvánka od mistra gabkina.
Gabkinovi Svatí psali,
že má přijít do nebe.
Mě zas čerti k sobě zvali,
tam prý vás nic nezebe.
Tak já nevím, mám se vydat,
mezi samé rarachy.
Prý tam budu lotry hlídat,
co myslí jen na prachy.
Gabkin bude s andělíčky,
něžné písně sladce pět.
Já čerticím prdeličky,
budu hladit o sto pět.
Přemýšlím teď, milý brachu,
jaké bude setkání.
Prý se mění plány trochu,
Lucifer tě nahání.
Přečteno 391x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Triffid Kolbe, Květka Š., Ctěný pán, Iva Borecká, 0-0, .K.r.i.s.t.y., Holis, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)