Vosí pomsta
Trhni,
malou větví u stromu.
Zdrhni,
probudil si pohromu.
Visí
na tom stromě hnízdo vosí.
Nosí
žihadlo,co potom všechno kosí.
Vidíš,
udělal si malou chybičku.
Sklidíš,
od přírody malou pomstičku.
Schovati
se musíš rychle do vody.
Vyhráti,
tak vosí závody.
Plyne s toho velké poučení,
za větve tahati věru dobré není.
Přečteno 432x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, kleopatra.sedma, enigman, Douša, sondulacek, beztak, labuť, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)