Říkanka chlípného cestovatele
Anotace: Lidičky, dnes mám rozvernou náladu.
Tam za řekou Zambezi,
poddám si tě na mezi,
mezi štíry, mezi hady,
vezmu si tě do parády,
hbitý jako rychlý gepard
a silnější nežli slon,
tlupa opic zírajících
zatleská mi za výkon,
pak ti líce hrůzou zblednou,
až ti řeknu: "Ještě jednou!"
tam za řekou Zambezi,
kdopak mi v tom zamezí?
Přečteno 527x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Holis, Tacca, Saša T., Květka Š., kleopatra.sedma, Mbonita, monterka
Komentáře (4)
Komentujících (4)