Poslední tipující: Paralelní možnosti, Helena Buchtová, Spadlá z nebe, bez nápadu na přezdívku..., maena, hezule, excited, Iva Borecká, MTRowe, Čarokrásná dívka od vedle, ...
jojo, taky mě rozesmála. a teď si jen položit otázku- co je lepší : být pravicový extrémista, nebo nezávislý ?
stejně si myslím, že hodně nezávislých jsou buďto pravicový, nebo levicoví extrémiste..