Anotace: ...aneb,jak jsem jela v dešti domů..
Hm :o) Nestyď se, to se stát může každému, já a noční... tak spánek vždycky vyhraje, chléb počká, až vstanu :o)
08.11.2008 17:15:00 | NikitaNikaT.
Prádlo uschne a ty taky
nemusíš mít z deště "strachy".
A teplá postel zahřeje
po noční spánek dopřeje.
08.11.2008 16:09:00 | Květka Š.
Moc se mi líbí slovo "sedínka". Ve výčtu eufemismů je jedno z nejlepších, hned po poněkud zdlouhavé "masité partii ukončující zadní boky" ze Třech mušketýrů.
08.11.2008 15:23:00 | voedor
pády z kola vždycky bolí..., no ale hlavně, že to dobře dopadlo... :)))
08.11.2008 07:10:00 | Triffid Kolbe