Tvrdě na věc
Masové zpěvy
lidových písní
napadly mé slechy
jsem člověk v tísni
sahám pro Anthrax
Taneční song
prsty u nohou se mi
bezmocně kroutí
umělý vokál i s prsy
můj imunitní systém
vše se hroutí
naštěstí na mě sáhla
Death
(s albem Symbolic)
Raper s tunou zlata
o něčem celkem rychle mluví
jeho houpavé rytmy
nemísí se s mou krví
bratřím se s Painkillerem
Ještě někdo?!
vylítne ze mě
společně se slinou
rychlostí 666 km/h
Ještě někdo?!!
Pop píp
Vycenil jsem zuby
Přečteno 557x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Marcella, NikitaNikaT., Bíša, WhiteSkull, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)