Šálků čaje záměna
Anotace: Inspirace má reálný základ, zbytek je dílem mé fikce...
Ten náš synek rád si hraje.
Zaměnil nám šálky čaje.
Mně dal její a jí můj...
Problémy však z toho vznikly —
čaj měl zvláštní podstatu:
Ženě ladil její cykly
a mně léčil prostatu.
Vypil jsem ho stůj co stůj,
i když to byl pěkný fůj.
Pozoruji v sobě změnu:
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Piju punč a nechci pěnu.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Celý týden se mně zdály
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ argentinské seriály.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Žehlím, šiju, vařím, peru,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ do sukének dam se deru.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Vařím, peru, žehlím, šiju,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ za práva žen už se biju.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Šiju, žehlím, peru, vařím,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ v kuchyni všechen čas mařím.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Peru, vařím, šiju, žehlím,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ jsem z těch prací slehlý, sehlý.
I mé ženě sny se zdály:
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Hrála fotbal, lezla skály.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Ze svých vnad má pouhé cáry,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ zkouší ztéci pisoáry.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Na silnici Fitipaldi.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Do rána jí slezly faldy.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Narost’ vous a splaskla prsa.
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ (Prý se s nima špatně trsá.)
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Dnes má ale po skepsi,
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ narostly jí bicepsy.
Při manželském veselí,
že jsem málo uznalý,
odletím i s postelí,
až mi jednu ubalí.
Přečteno 859x
Tipy 29
Poslední tipující: divoska_jaja, Modrý Adept, Jin, lavec, Dota Slunská, Tygropes, Psavec, Holis, isisleo, Jiparo, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)